1. Food-trends
  2. De 6 parels van Leiden
De 6 parels van Leiden

De 6 parels van Leiden

Bij een studentenstad als Leiden denk je al snel aan burgers, shoarma en kebab als lokale specialiteiten. Maar gelukkig is daar niks van waar. In Leiden zwichten ze liever voor een goede Phad Thai, smeuïge tosti, verse club sandwich met gerookte zalm of een echte Italiaanse steenoven pizza. Ben jij benieuwd naar de hidden gems van Leiden, dan ben je hier aan het juiste adres.

Buddhas

Bij Buddhas in Leiden heb je even het gevoel alsof je in de zon, met je voeten in het zand ergens in Thailand zit. Hier vind je authentieke Thaise gerechten met ingrediënten die jouw smaakpapillen te boven gaan. Puur genieten dus!

Deliveroo

Happy Tosti

Bij het eten van deze heerlijke tosti's krijg je de lach van geen enkel gezicht meer af. Bij Happy Tosti is Leiden bieden ze mensen met en zonder arbeidsbeperking een leuke, leerzame en betaalbare werkplek aan. Door het maken van tosti's, panini's, salades en yoghurt bowls toveren ze op iedereens gezicht een big smile!

Deliveroo

Pakhuis

Een verse sandwich voor de lunch, kippendijen saté als avondmaal, going healthy all the way of meer zin in een vette hap. Bij Pakhuis in Leiden vind je voor ieder wat wils en dit wil je!

Deliveroo

Van Buuren

Bij Van Buuren nemen ze je mee op een reis rond de wereld met al hun specialiteiten. Van Poké Bowls tot sushi plateau's, hotdogs, runderburgers, kroketten en ga zo maar door. Alles is hier even lekker en zeker het proberen waard.

Deliveroo

Aperitivo

Zoals ze zelf zeggen: "Italiaans genieten zoals jij dat wilt." Hier vind je echte Italiaanse toppers die smaken alsof ze zo uit Rome zijn komen overvliegen!

Deliveroo

Vina's Noodles

De meest goddelijke Vietnamese gerechten vind je bij Vina's Noodles in Leiden. Baguette kip curry, vegetarische spring rolls, pho, loempia's. Begin je al te watertanden?

Deliveroo

Zin in nog meer lekkers? Dat vind je hier!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application