1. Food-trends
 2. 10 x gered door Heineken NOW
10 x gered door Heineken NOW 

10 x gered door Heineken NOW

 1. Te koud om het huis te verlaten

Het. Is. Bizar. Koud! De Siberische winter treedt aan, en dat is allemaal leuk en aardig mits je lekker warm binnen zit. De kou maakt buiten de deur gaan namelijk net wat lastiger. Heb jij zin om de de extreem koude lucht te confronteren onderweg naar de supermarkt? Nee toch. Blijf jij maar lekker binnen bij de open haard, wij brengen je biertjes.

 1. Onverwachte gezelligheid

Onverwachts je vrienden, de buurman, collega's, broer of zus op bezoek maar geen biertjes in huis. Geen wereldramp, maar wel net waar iedereen zin in had. Bovendien lonken die borrelhapjes ook wel. Ook zo ongezellig om midden in het gesprek naar de supermarkt te gaan, dus je raad al wat je te doen staat!Deliveroo

 1. Pinpas kwijt, bier zonder spijt

Het is iedereen denken wij wel eens overkomen, pinpas kwijt. Je hebt geen idee waar dat ding is. En toch vrij essentieel mocht je zin hebben in een lekker biertje met een borrelhapje erbij. Betaal gemakkelijk zonder pinpas wanneer je via Deliveroo je biertjes bestelt.

Deliveroo

 1. IJskoude biertjes of lauwe pilsjes

Ietwat laat met bier halen en nu red je nóóit meer om alles koud te krijgen voor je bezoek er is. Lauwe biertjes zijn ook zo genânt. What to do? You know what!

Deliveroo

 1. Niks meer in het rek bij de supermarkt om de hoek

Het gebeurt niet vaak, maar als het gebeurt, ben je er kapot van. Totaal overstuur. Mentaal ge-sloopt. Het bier is op bij de supermarkt om de hoek. Totale paniek! Drie keer rustig in en uit ademhalen, en open dan met een glimlach de Deliveroo app.

 1. Aangeschoten verlangen naar meer

De pre-borrel was zo gezellig. Desondanks dat de alcohol al goed zijn werk doet, smaakten die drankjes naar meer. Lammig naar de supermarkt is geen optie, Verleg je focus op nuchter proberen over te komen tegenover de bezorger. Dit kan jij!

Deliveroo

 1. Met het verkeerde been uit bed stap jij de deur niet meer uit

De dag leek wel 48 uur te duren vandaag. De tijd kroop voorbij. Alles ging mis: je stond op met een bad hair day, stotterde bij je presentatie op werk, er zit een vlek op je nieuwe trui en je moest door de regen naar huis fietsen. Zelfmedelijden ten top. Bier thuisbezorgd is de oplossing.

 1. Wanneer je vastgeroest zit aan de bank met het been omhoog

Op je iPad bekijk je de foto's van afgelopen wintersport. Kiekjes van vrolijke gezichten volop in de zon, van die ene vriend die elk jaar weer zijn neus verbrand, selfie in de skilift, en… Van jou in een soort origami posé op de piste. Nu zit je weer thuis en kan je geen kant op met een gebroken arm/been/enkel/sleutelbeen. Van die foto's de après-ski word je dorstig maar je kan geen kant op. Bestel maar, bestel maar, bestel maar!

 1. Indruk maken op die oudjes

Ouders op bezoek, helemaal van buiten de ring. Voor hun is Amsterdam al een wereldstad en het maakt dan ook de nodige indruk, maar jij zal ze eens even iets laten zien wat ze nog nooit eerder hebben gezien. Net toen je moeder een gil slaakte bij het zien van een lege koelkast, gaat de bel. Voila mama! Heel hip Amsterdam doet dit! Wie haalt zijn bier nou nog zelf?

Deliveroo

 1. Toch wat gezelligere vrienden dan gedacht

Een afspraak met vrienden van vroeger. Lijkt een super goed idee wanneer je elkaar weer ergens toevallig tegenkomt tijdens een bezoek aan jullie geboortedorp. Eten bij jou thuis in Amsterdam, super goed idee. Tot de dag zelf. Totaaal geen zin in de 'wat doe jij nu?' gesprekken. Maar vol tegen de verwachting in is het eigenlijk ontzettend gezellig en heb je veel te weinig alcoholische versnaperingen in gekocht. Bij bestellen!

Deliveroo

Dorst gekregen? Check waar je in de hoofdstad allemaal kunt bestellen! Cheers!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application