1. Food-trends
  2. Met de Busy Mode beheer je de bestellingen als je het druk hebt
Met de Busy Mode beheer je de bestellingen als je het druk hebt

Met de Busy Mode beheer je de bestellingen als je het druk hebt

  • Leestijd: 2 min

Het kan er heet aan toe kan gaan in de keuken als er bestellingen worden bereid en er steeds meer bijkomen, zoals op een drukke zaterdagavond. Daarom hebben we de nieuwe 'Busy Mode' ontwikkeld, die kun je gebruiken als het te druk is. Het geeft je meer controle over bestellingen en helpt je de werklast in de keuken te verlichten wanneer dat nodig is.

Deze 'Busy Mode' vervangt de knoppen Rustig, Gemiddeld en Druk en is te vinden in de rechterbovenhoek van je tablet. Je hoeft deze optie alleen maar aan te tikken om een minimum ophaaltijd in te stellen voor we weer een rider toewijzen om nieuwe bestellingen op te halen.

Houd er rekening mee dat je door de 'Busy Mode' op een lagere plek in de restaurantlijst van de app kan belanden. Schakel de optie dus weer uit als het rustiger is. Vertel iedereen die met de Deliveroo-tablet werkt over deze wijziging.

We hopen dat jij, je team en je bedrijf baat hebben bij deze nieuwe functionaliteit. Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met je Account Manager.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application