1. Food-trends
  2. Burger zoekt vrouw
Burger zoekt vrouw

Burger zoekt vrouw

Elke avond is er wel weer een andere favoriet op tv waardoor je aan de buis gekluisterd zit onder het genot van een kop thee en een warm dekentje. Het enige wat hier nog ontbreekt is een lekkere maaltijd of snack waarvoor je niet meer de deur uit hoeft. Gelukkig kunnen wij jou hier een handje bij helpen en hebben we 5 bijpassende gerechten bij de tv-toppers van dit moment gezocht!

1. The Voice - Burger time!

Met kippenvel luister je naar alle nachtegaaltjes die hier voorbij komen. De een nog beter dan de ander. Met de hele fam op de bank en geen zin om nog in de keuken te gaan staan, dan zit er maar 1 ding op; bestellen! En wat is er nou lekkerder dan een verse burger voor het hele gezin? Bij Rubens Burger in Haarlem vind je heerlijke burgers, van de Pittige Tante tot Holland In De Gloria.

Deliveroo

2. Boer zoekt vrouw - Hollandse pot

Heel Nederland geniet van alle verliefde boerinnen die zich elke zondag weer aan de benen van de Hollandse boeren werpen, zo sluit je de week nog eens goed af! Maar met een hollandse pot op schoot sluit je hem natuurlijk nog beter af. Bij Mister Meatball vind je grootmoeders gehaktballen en verse stamppotjes. Zo is de zondagavond helemaal compleet.

Deliveroo

3. First Dates - Pasta, pasta, pasta

Krijg je niet genoeg van al die verliefde boeren en boerinnen kan je gelukkig elke werkdag voor de buis plaatsnemen en genieten van First Dates. Hier gooien alle singles van Nederland zich in de strijd om hun "liefde op het eerste gezicht" tegen te komen. Of je nou alleen, met je huisgenootjes of vriend voor de tv hangt, een bord pasta is altijd een goed idee! Bij de Pasta Kantine in Rotterdam vind je goddelijke maaltijden die je een keer moet proberen.

Deliveroo

4. Expeditie Robinson - Jungle bones

Het einde is in zicht, de deelnemers worden steeds magerder en hebben het zwaar. Heb jij even geluk dat je op de bank ligt onder een dekentje en met een warme maaltijd voor je. Tja en wat is nou toepasselijker dat some jungle bones van de Ribsfactory in Arnhem. Smullen geblazen!

Deliveroo

5. Bed & Breakfast - Ice ice baby

De een vindt het heerlijk, de ander valt er van in slaap. Maar gelukkig ben je het over een ding eens, ijs bestellen is altijd een goed idee! Bij Ijscuypje in Amsterdam vind je nu de lekkerste winterse smaken. Lets try it!

Deliveroo

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application