1. Food-trends
  2. Brand Landing Page
Brand Landing Page

Brand Landing Page

Heb jij al een brand landing page op jouw website?

Veel van onze restaurants maken al gebruik van een brand landing page op hun website om het aantal bestellingen te vergroten. Wil jij dat ook? Blijf niet langer achter en  plaats ook een brand landing page op jouw site!

Wat is een brand landing page?

Een brand landing page (BLP) is een welkomstpagina op jouw website voor je consumenten die graag een bestelling willen plaatsen via Deliveroo. Zo kunnen de klanten die specifiek bij jou willen bestellen meteen een order plaatsen bij de vestiging bij hem/haar in de buurt. De BLP-pagina's trekken vier keer zoveel klanten naar jouw menu-pagina, omdat het de klanten direct doorverwijst naar de dichtstbijzijnde vestiging. Op deze manier optimaliseren we onze samenwerking!

De implementatie van een BLP zorgt ervoor dat de conversie stijgt en de traffic naar jouw page vergroot wordt. Meer klanten zullen dus jouw pagina bezoeken en uiteindelijk bestellingen plaatsen. Dit resulteert in een positief effect op jouw omzet! Samen met je Account Manager kun je gaandeweg kijken wat de resultaten zijn van de BLP en deze nog verder verbeteren.

Ben je geïnteresseerd geraakt in een brand landing page? Neem dan contact op met jouw Account Manager!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application