1. Food-trends
  2. Bakkers klaar? Bestellen maar!
Bakkers klaar? Bestellen maar!

Bakkers klaar? Bestellen maar!

Aaahhh, zondagavond! De zondag staat elke week weer in het thema van Heel Holland Bakt. Dit betekent onder een dekentje en een grote kop thee zitten wegdromen bij de meest goddelijke taarten, petit fourtjes, scones, eclairs en tompoezen.

Ook de cast liegt er zeker niet om dit jaar. Terwijl onze eeuwige student Vincent inmiddels van start is gegaan met zijn derde studie, is Maroeska incognito begonnen aan haar tweede kookboek. Jannie heeft bedacht dit jaar toch echt te beginnen aan "Zeg nee tegen suiker" en Robert durft zijn huis niet meer uit omdat hij wordt overstroomt door vragen wie de winnaars zijn van Wie Is De Mol en Heel Holland Bakt.

De 'Een frisse start'-citroentaart van Maroeska proefden we bijna. De 'What the Fudge' van Hanneke willen we. Nu. En van de 'Count the memories not the calories' van Anna dromen we elke nacht. Houd het niet bij dromen. Deze taarten komen in de buurt en zijn ook om te smullen!

Eén, twee, drie, vier laagjes worteltaart

Worteltjestaart met vier (!!) lagen. Wie wordt daar nou niet wild van? Bij Doppio in Utrecht hebben ze naast heerlijke lunch en ontbijt gerechten ook deze topper op het menu staan. Hier kan geen meesterbakker tegenop en is zeker het bestellen waard. Stop met het gekwijl voor de tv en vul dat uitgehongerde maagje van je!

Deliveroo

The answer on everything

Zware dag op werk? Chocola. Liefdesverdriet? Chocola. Je past eindelijk weer in je lievelingsspijkerbroek? Chocola. 4 uur snack? Chocola. Nieuw hardlooprecord? Chocola. Op de bank voor Heel Holland Bakt? Chocola!! Bij Metropolitan in Amsterdam ben je absoluut aan het juiste adres. Hier vind je de enige echte Mud Chocolade Cake. Een super smeuïge pure chocoladetaart die warm wordt geserveerd. Come to mama. :)

Deliveroo

Ik wil kaas, maar dan anders

Say cheeeese! Bij het horen van dit pareltje is dat sowieso niet meer nodig, hier begint iedereen spontaan van te stralen. Bij de Cheesecake Company in Den Haag vind je de heerlijkste taartjes, van cheesecakes tot worteltaartjes. Alles om je vingers bij af te likken!

Deliveroo

Vandaag is rood

Een van de populairste taarten van het moment kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Bij Sea Salt and Chocolate in Amsterdam zijn de heerlijkste taarten te bestellen, maar the one and only favorite blijft toch wel de Red Velvet met cream cheese frosting. De smaak is onweerstaanbaar, maar ook het uiterlijk van deze rooie stoot kan tegen alles op. Zeker het proberen waard!

Deliveroo

Die klinkt niet verkeerd

Banaan, toffee en een koekjesbodem, simply perfect! Het klinkt zo gemakkelijk, maar de smaak van deze topper blaast je omver. Bij Jetties in Haarlem weten ze wel wat bakken is. Chocolate fudge taart, New York Cheesecake, carrot cake, raw peanut slice en de banoffee. Allemaal even lekker en met één druk op de knop te bestellen!

Deliveroo

Ik wil meeeer! Klik dan hier.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application