1. Food-trends
  2. Anytime, anywhere: we komen naar je toe!
Anytime, anywhere: we komen naar je toe!

Anytime, anywhere: we komen naar je toe!

YES! Suns out, buns out. We kunnen weer een zomer lang , 'lang', genieten van een goede portie vitamine D. Zodra het Nederlandse weer het toelaat, bij een graad of 17, duikt heel Nederland de zon in. Eerste zonnestralen? Rennen maar! Kleedje onder je arm, slippertjes aan en gaan.

Wait a minute?! Zon + park = honger + dorst. Dus eerst even langs de supermarkt voor wat warme biertjes en een zak Japanse mix. Om daar te ontdekken dat de kant-en-klare maaltijden op zijn. Dus dan maar thuis wat kokkerellen. En zo gaat golden hour aan je bleke neus voorbij... Je bent gekke Henkie niet! Waar je ook bent, wij bezorgen. Anytime, anywhere.

Deliveroo

Je hoeft het park niet uit voor een barbecue. Je hoeft de boot niet af voor een verse pizza en je kunt tot op het strand van Scheveningen genieten van een zomerse salade. Wat een feest! Geen last van lege schappen in de supermarkt waar alle salades al zijn weggekaapt. Niet in het laatste zonnetje missen omdat je na een werkdag thuis een couscoussalade in elkaar moet flansen. Barbecueën in het park mag niet meer… maar kan wel! Bestel! Geen warme drankjes, koude pizza of de hele zomer leven op olijven en witstokbrood met kaasjes.

Deliveroo

De vrijdag middag borrel wordt een vrijdag avond borrel. Zelfs de zakken chip raken uit de voorraad. Je staan net zo lekker gestationeerd in de zon dat weggaan geen optie is. Geen zorgen, wij bezorgen ook borrelhappen en biertjes... op kantoor! Laat de zomer van vrijmibo's maar komen!

Deliveroo

The summer of Deliveroo is here! Hoe werkt dat bestellen precies? Dat lees je hier!

Psst, uitgegeten en klaar met keten? Houd het park schoon! Ruim je troep op zodat er na jou weer iemand anders kan genieten van die goede spot. :)

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application