1. Food-trends
  2. All the single foodies…
All the single foodies...

All the single foodies…

...put your hands up! Wist je dat 11 november jouw officiële feestdag is? Wij hebben vijf redenen op een rijtje gezet waarom single zijn echt te gek is. Lees het hier!

1. Waar is de PIZZAAA ?!

Laten we eerlijk zijn, heb je ooit je een extra portie bitterballen of nachos niet genomen uit angst dat je partner jou als een vreetzakje ziet? Als je dat nog nooit is overkomen dan is jouw relatie #goals. Als je dat vaker is overkomen is... we feel you! Single zijn betekent eten wanneer je wilt en hoeveel je wilt. De enige die daar commentaar hoeft op te geven, ben jij (oké, misschien je moeder). Dus bestel gewoon lekker twee pizza's voor jou alleen met als dessert de grootste Ben & Jerry's pint. Die extra kilo's sport je er wel ooit vanaf! And sharing is caring...? Think again.  

 

2. Jouw bed, jouw regels  

Zoek niet verder want hemel op aarde bestaat wel degelijk... en dat is jouw bed. Slapen is het beste wat er is. Weg van alle zorgen, in jouw dromen kan werkelijk alles. Dit hemelse plekje kan al snel een nachtmerrie worden. Samen knuffelen en praten is onwijs knus en we kunnen nog wel een andere gezellige activiteit met twee opsommen. Maar het kan snel uiten in slapeloze nachten: vechten om de deken, luid gesnurk, dat gesnotter, het loeiharde alarm op snooze, een alcoholwalm na een avondje doorhalen of de onfrisse geur die iedereen negeert. Single zijn heeft zo zijn voordelen en een kingsize bed voor jou alleen is het allerbeste.

 

3. Treat yourself

Eindeloze uren van je leven breng je door in het bedenken en kopen van een originele cadeau voor je partner zijn/haar verjaardag, voor Kerst, Valentijn, schoonfamilie, vrienden, neefjes van je lief en natuurlijk hoort die altijd beter te zijn dan die van vorig jaar. Hoeveel burgers, sushi, donuts of broodjes zou je kunnen bestellen met al dat geld? VEEL!  Single zijn betekent jezelf plezieren, gewoon omdat het kan. Dat mag dan ook best een leuke onesie zijn!  

 

4. Single, ready to mingle

Single zijn is hartstikke leuk! Je hoeft met niemand rekening te houden. Feesten tot in de vroege uurtjes terwijl je amper op je beide voeten kunt staan en nog maar net de wc haalt, waarom niet? Flirten met wie je wilt zonder gevolgen, ga ervoor! Geen misplaatste jaloersheid of toestemming vragen voor een avondje uit met vrienden. Je kan dansen, flirten, drinken, feesten, eten zoveel je wil en wanneer je wil. Lekker!  

 

5. You do YOU  

Let's face it, je bent ongelooflijk geweldig! Er is letterlijk niemand zoals jou op deze planeet. Je bent uniek en tegelijkertijd een bedreigde soort. Wanneer je sterft, zal niemand jou kunnen vervangen. Pfieuww, heftig! Daarom is het jouw plicht om te genieten van dit leven en gewoon doen wat JIJ wilt. Of je nu kiest om een sushiboot voor twee te bestellen voor jou alleen of om morgen naar Australië te verhuizen, wie zijn wij om jou te beoordelen? Gewoon doen!

 

Ontdek wat je nog meer kan bestellen om deze bijzondere dag te vieren hier.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application