1. Food-trends
  2. All I want for christmas is……
All I want for christmas is… Food!

All I want for christmas is……

Wat voor outfit trek ik uit de kast dit jaar, welk dessert schotel ik de gasten voor, moest het nou gluten vrij of vegan zijn, is de kip inmiddels niet al aangebrand, zet ik Mariah Carey of Wham on repeat, gaan we voor home-alone 1, 2 of (en!) 3, hoe reageer ik op de vraag waarom ik (nog steeds) single ben en zetten we het dit jaar op het zuipen of houden we het veilig bij twee wijntjes. Pfff - wat er wel niet allemaal komt kijken tijdens die ene twee kerstdagen in het jaar… Het stresslevel schiet ieder jaar weer tegen het plafond. Schenk toch maar bij een keertje bij. JägerMeister dan. Wij maken deze dagen graag wat dragelijker en helpen je er doorheen!

De Ben & Jerry's Topped Salted Caramel Brownie op de Tony's taart

Een pavlova kerstkrans, tiramisu trifle, magische chocolate bombe, super dame blanche, het toetje met kerst kan meestal niet gek genoeg. Maar is dat nou wel waar we allemaal het vrolijkst van worden of levert het vooral erg veel stress op..? Daarom komen wij met vijf feestelijke toetjes. Een beetje bestellen, een beetje kokkerellen. Bakkers klaar, bestellen maar!

Deliveroo

Pieken doe je na de kerst

Heb je jezelf toch maar ingehouden tijdens de kerstdagen en sta je te trappelen om weer even uit al het gezwijmel te ontvluchten, dan helpt Jägermeister je hier graag een handje bij. Derde kerstdag is sinds kort een feit en hier kan je alle remmen eindelijk weer los gooien! Met een klik op de knop is je bestelling gedaan en maakt Jäger jou kerst helemaal af.

Deliveroo

Het perfecte cadeau

Een paar sokken, geurstokjes, pyjamabroek, nieuwe douchegel of (uitpakken geblazen) een geurtje. Saaaai... Iedereen is er blij mee, maar hoe leuk is het om een keer iets anders te doen. Geef het lekkerste cadeau van Nederland! De gift of food. De Deliveroo giftcard. Smullen geblazen!

Deliveroo

Geef eens iets aan een ander

De kerstdagen zijn niet alleen dagen van stress, eten en glitter jurkjes, vooral het bij elkaar komen met iedereen en denken aan een ander zijn de dingen die deze dagen zo bijzonder maken. De een komt om van al het eten en de ander moet daar veel harder zijn best voor doen. Daarom werken wij dit jaar weer samen met De Voedselbank waarbij we iedereen een onvergetelijke kerst willen bezorgen. Alle kleine beetjes helpen en daarom vragen we ook aan jou of je een mooi bedrag kan doneren aan De Voedselbank!

Deliveroo

Of gewoon een burgertje, los uit het vuistje? Bestellen maar!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application