1. Food-trends
  2. Het is weer tijd voor ADE! Wij slepen je er doorheen met deze 5 tips.
Kater tijdens ADE? Wij slepen je er doorheen met deze 5 tips

Het is weer tijd voor ADE! Wij slepen je er doorheen met deze 5 tips.

Amsterdam is inmiddels alweer zwart en geel gekleurd, want Amsterdam Dance Event is begonnen! Omdat we weten hoe slopend zo'n weekje kan zijn, geven wij je 5 tips om zo snel mogelijk van je kater af te komen. Spoiler alert: er komt heel wat eten bij kijken. Klaar voor een heuze ADE survival guide? Let's go!

Tip 1: Een goede bodem

Het zal geen nieuws zijn dat op een lege maag een drankje nuttigen al vrij snel naar je hoofd stijgt. Omdat je nog dik drie dagen te gaan hebt raden we je dan ook aan om te beginnen met een goede bodem leggen. Gelukkig is daar Braai. Daar bestel je een 1, 2, 3 of 4-persoons Meal Deal bestaande uit ribs, BBQ chicken, worst van Brandt & Levie, frietjes en coleslaw. Neem er een klodder mayo bij en je kunt er tegenaan.

Deliveroo

Tip 2: Drink (en eet) met maten

Voor je ADE pre-party heb je maar drie dingen nodig: pizza, bier en je vrienden. Toni Loco weet dit maar al te goed want daar bestel je tijdens ADE twee pizza's (van 36 cm!) en vier Desperados voor maar 37 piek. Als klap op de vuurpijl krijg je er twee gratis HNGVR Shots bij zodat je de volgende dag weer fris en fruitig opstaat.

Deliveroo

Tip 3: Koffie

He, toch te weinig slaap gepakt. Vrees niet! Voor je much needed kop koffie hoef je de deur namelijk niet eens meer uit, je moet 'm alleen even open doen. Bij Coffeecompany bestel je deze week namelijk je Frozen Cappuccino's, Iced Latte's en Americano's met 25% korting. Bestel er gelijk een tosti en een sappie bij, dan ben je zo weer als vanouds.

Deliveroo

Tip 4: Detoxen

Of het nou echt helpt weet niemand maar detoxen klinkt altijd wel gezond, toch? Na een halve week in de club staan kun je dan ook wel wat vitamientjes en andere superfoods gebruiken. Goed nieuws, want de Matcha Detox van Matcha Mafia met activated charcoal (ja echt!) slaat in als een vitamine bom. Om je ADE krachten weer aan te vullen bestel je Matcha Mafia deze week met 20% korting.

Deliveroo

Tip 5: Hair of the dog that bit you

Oftewel, doorpakken. Als de vette happen, healthy detox en caffeïne shots niet hebben gewerkt zit er maar één ding op: doorrrrdrinken. En dan bedoelen we niet een lauw biertje, maar een van de high-end cocktails van The Flying Dutchmen. Je bestelt hier een klassieke Old Fashioned, Negroni en meer, en dat deze week met maar liefst 50% (!) korting. Als het je toch allemaal iets teveel wordt is er gelukkig ook de alcoholvrije Spiced Dutch Daiquiry.

Deliveroo

Benieuwd naar alle andere Hangover Deals? Klik hier!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application