1. Food-trends
  2. 5 x onmisbare lunchtenten in Breda
5 x onmisbare lunchtenten in Breda

5 x onmisbare lunchtenten in Breda

1. The Tosti Club

Fun fact: Nederlanders eten de meeste tosti's ter wereld. The Tosti Club in onze parel is ontzettend populair, en wij kijken daar niet zo van op. Wijk eens af van de ham kaas combinatie, en ga voor de tosti met frikadel of tonijn!

Deliveroo

2. 'T Hart van Breda

Al erkent misschien niet iedereen nachos als lunch, vinden wij het een meer dan waardige vervanger voor een sandwich. Als je ergens moet zijn voor nachos dan is het bij 't Hart. Kruidenroomkaas, spekjes, kaas, tomatensalsa… Loopt het water je al in de mond?!

Deliveroo

3. PuiCk

Waar je ook zin in hebt, PuiCk is er voor je. Aanrader? Oosterse buikspek met hoisin-saus. En voor de vegetariërs is er de overheerlijke gegrilde aubergine met pittige tomaten hummus.

Deliveroo

4. Doppio

Goeie broodjes, salades, Italiaanse belegde sandwiches, ontbijt en zoetigheden. Alles hebben ze! En heb je hier ooit de iced cappuccino geproefd? Baanbrekend lekker!

Deliveroo

5. Kahuna

In het altijd gezellige Ginneken vind je Kahuna, waar je kan smikkelen van de nieuwe trend: poké bowls. Zelf zeggen ze de lekkerste poké bowls van Breda en omstreken te hebben. Eten = geloven! En geloof ons, ze zijn goed.

Deliveroo

Liever zelf even loeren in het aanbod? Da ken!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application