1. Food-trends
  2. 5 x de meest gemaakte goede voornemens voor het nieuwe jaar
5 x de meest gemaakte goede voornemens voor het nieuwe jaar

5 x de meest gemaakte goede voornemens voor het nieuwe jaar

1. Stoppen met roken

Misschien wel een van de meest belangrijke veranderingen die men door wilt voeren in het nieuwe jaar, komt van de rokers. De app die telt hoeveel je gaat besparen is al gedownload, maar voorlopig geniet je nog even van elke heis. Om vervolgens wel even aan te kaarten aan je mede rokers dat het per 1 januari echt basta is voor jou.

2. Meer tijd voor vrienden en familie

'Na december heb ik het wat minder druk!'. Deze kreet hebben we allemaal wel eens uitgeslagen afgelopen maanden. Druk met het werk, al die festiviteiten in de decembermaand, je gaat van hot naar her. Tijd om in het nieuwe jaar wat meer tijd te maken voor degenen die je liefhebt, en zij jou hopelijk ook nog met open armen ontvangen na de het-gaat-mij-niet-lukken-vanavond appjes.

Deliveroo

3. Meer sporten

Op Instagram komen alle fitte sporters weer langs op je scherm, dus heb je besloten je daar ook maar eens bij aan te gaan sluiten. Een keer hardlopen in de twee maanden is misschien toch wat karig, en het zou toch vet zijn om ooit in je leven nog naar die sixpack te kunnen wijzen.

4. Ontstressen

Drukte depressies en burn outs zijn tegenwoordig geen uitzondering op de regel meer. We zijn tenslotte generatie keuzestress. We gaan maar door, tegen beter weten in. Daarom: in 2018 gaan we met z'n allen voor een wat relaxter leven. Leg het werk 's avond opzij, neem een wijntje erbij, boek die vakantie! Weekend? Blijf lekker in bed voor een Friends marathon. Yes, you can!

Deliveroo

5. Afvallen

Helemaal na al die feestdagen voel je je totaal opgeblazen en knap je voor je gevoel bijna uit je panty. Het weegschaal moment heb jij overgeslagen, maar je weet dat het niet al te best zal zijn. Beter letten op wat je eet en niet meer die hele zakken chips na het avondeten nog eens wegwerken zou voor iedereen beter zijn.

Deliveroo

Bewuster eten kunnen wij je gelukkig best bij helpen, salade of soepje wellicht?

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application