1. Food-trends
  2. 5x de lekkerste burgers in Eindhoven
5x de lekkerste burgers in Eindhoven

5x de lekkerste burgers in Eindhoven

''Een hamburger is een schijf gebakken of gegrild vlees in een opengesneden broodje. Vaak worden hier sla, tomaat, ui, bacon, augurken en kaas aan toegevoegd en een dressing zoals mosterd, mayonaise, ketchup of chilisaus'' aldus Wikipedia. Wie kent hem niet. De klassieker der klassiekers. Bijna iedereen is er gek op, en vandaag de dag wordt de hamburger allang niet altijd meer gezien als guilty pleasure. Met de tijd zijn er heel wat varianten bijgekomen en doet zelfs een vegetarische of vegan burger niet onder aan de klassieker. Mocht je je in de Lichtstad bevinden en ontzettende cravings hebben naar een burger, helpen wij jou met de vraag: waar bestel je nou de lekkerste burgers?

1. De Burger

Of je nou een beef-, truffel-, habanero-, kalfs-, lams-, kip-, zalm-, cassave-, portobello- of de speciale hangover burger wilt, ze maken het hier met liefde voor je. De Burger maakt burgers zoals het hoort, en je kan er ook nog eens een complimentary speciaalbiertje bij bestellen. Met meer dan 20 soorten kunnen we ons voorstellen dat je het moeilijk vindt om te kiezen, maar gelukkig staat er bij elke burger een tip van de Burger itself!

Deliveroo

         2. Guilty Pleasures

Guilty biedt drie Black Angus Menu's, maar ook een overheerlijke Cheeseburger waarbij de kaas aan alle kanten uit druipt. Een terechte guilty pleasure dus. Aan de non-vleeseters is ook gedacht: zij kunnen genieten walnoten-linzenburger. Bij elk menu zit triple cooked verse friet, een side salad en een drankje naar keuze.

Deliveroo

3. Beef & The Wingman

Beef & The Wingman weet alles over alles over burgers en wings. Van alleen de beschrijvingen van wat er tussen de twee broodjes zit wil je dat het zo snel mogelijk kan eten. Mocht je hier niet voor de burger vallen: probeer de sticky sweet BBQ wings eens met selderij en wortel!

Deliveroo

4. Barrel & Burger

Every good burger tells a story! Barrel & Burger serveert gastronomische burgers gemaakt van ambachtelijk rundvlees van het Blonde D'Aquitaine ras. De spicedevils kunnen hier een chiliburger bestellen met jalapeños. En lucky you: er staan ook nog drie Vedettjes op het menu!

Deliveroo

5. Burger Business

There is no business like Burger Business. En dat menen ze. Op hun menu vind je beef, crispy chicken, vegetarian en nugget burgers. Chicken nuggets, is like my family. Elk menu is inclusief friet en een frisdrank naar keuze. Wat favorieten: Trufflelicious, Bacon & Cheese, Chicken Bacon Truffle, Cheese and Spinach.

Deliveroo

        Dus. Spontaan zin gekregen om een burgertje te klappen? Yes!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application