1. Food-trends
  2. 5x bestellen op kantoor, stel het voor
5x bestellen op kantoor, stel het voor

5x bestellen op kantoor, stel het voor

Happy wife = happy life, en good lunch = happy employees. Lekker lunchen op kantoor met de mensen die je meer ziet dan je eigen vrienden: juist, je collega's. Ben jij zo'n kantoor met een uberdeluxe buffet of gaat het bij jullie op de werkvloer niet veel verder dan wat ingevroren boterhammen? Hoe dan ook, wat is er nou meer feest dan het bestellen van een lunch bij een of meerdere restaurants. Op kosten van de zaak. Dubbel feest. Wij geven je vijf redenen waarmee je je baas over kunt halen:

1. De lunch wordt weer een feestje

Hoe gezellig is het als de lunch op je kantoor een waar feestje wordt. Iets om elke dag weer naar uit te kijken. In plaats van dat je even snel een boterham moet lunchen, kan je 's ochtends aan het ontbijt alvast bedenken in welk exotisch gerecht je nu weer zin in hebt.

Deliveroo

2. 'Uit onderzoek blijkt…'

Als werkgever is een lunch de ideale manier om je werknemers te bedanken. Bovendien, uit Amerikaans onderzoek blijkt dat medewerkers zich aanzienlijk gelukkiger voelen als de baas hen beloont met een lekkere lunch… Just saying.

Deliveroo

3. Meer tijd voor je opdrachten

Een poké bowl voor lunch? Of pho, of een salade? Dan ben je wel even zoet in de supermarkt en in de keuken. Deel je tijd beter in, doe waar jij goed in bent en laat de koks doen waar zij goed in zijn.

Deliveroo

4. Tafeltje dekje, iedereen tegelijk aan tafel

Grote kans dat niet iedereen nu altijd tegelijk samen luncht en sommigen niet tevreden zijn met het assortiment op kantoor en dus een uitstapje maken naar de broodjeszaak om de hoek. Lekker gezellig. De broodjeszaak gangers kunnen hun wandelingetje op een ander moment van de dag doen, en hun favoriete broodje gewoon bestellen tegelijk met de rest.

Deliveroo

5. Alle tupperwares de deur uit!

Met het slaap in je ogen strompelend naar je keuken om een lunch klaar te maken is passé. Want waar jij dacht een sla'tje mee te nemen omdat ze die op kantoor niet hebben, heb je nu gewoon een restaurant voor.

Deliveroo

Wij zijn de beroerdste niet en willen je best eens helpen bij het verwennen van je collega's of werknemers. Vertel ons waarom jouw kantoor een BIG FRIDAY LUNCH zou moeten winnen en maak kans op €1000 besteltegoed. Ook geven we 4x €100 besteltegoed weg. Go for it! Meedoen kan t/m vrijdag 20 april.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application