1. Food-trends
  2. 5 x uitproberen in Breda
5 x uitproberen in Breda

5 x uitproberen in Breda

In Breda weten ze wel wat echt lekker eten is. Voor deze restaurants worden de worstenbroodjes spontaan opzij geschoven. Ben jij benieuwd naar dé bestel hotspots van Breda, dan zou ik snel verder lezen!

KFC

In Breda maak je ze niet blij met alle die hippe healthy barretjes, quinoa salades en groene smoothies. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Hier gaan ze liever voor een onweerstaanbaar lekkere bucket van KFC. En wij geven ze daarin groot gelijk!

Deliveroo

Delightful Desserts

Aan de naam hoor je het al, hier ben je aan het juiste adres als je opzoek bent naar een heerlijke zoete versnapering. Van wafels met witte chocolade en aardbeien tot aan Kinder Bueno cookie dough. Delightful Desserts is van alle markten thuis!

Deliveroo

Da Attilio

Da Attilio is het oudste Italiaanse restaurant van Breda. En dus zeker het proberen waard! Hier gaan de pizza's, pasta's, lasagna's en tortellinis als warme broodjes over de toonbank. Voor jou zit er dus nog maar een ding op, bestellen die hap.

Deliveroo

Shabu to go

Bij Shabu to go is de white dragon roll slechts een aanrader, want alles is hier om je vingers bij af te likken. Naast sushi kan je hier ook terecht voor goddelijke poké bowls, ramen en finger food. Try it out!

Deliveroo

Subway

Broodjes van 30 centimeter belegd met de meest heerlijke dingen, wie wil dat nou niet!? Met Subway trek je iedereen over de streep. Bestellen die toppers en genieten geblazen!

Deliveroo

Trek in nog meer lekkers? Wij helpen je wel!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application