1. Food-trends
  2. Goed bezig met je goede voornemens? Lees dit dan niet!
Goed bezig met je goede voornemens? Lees dit dan niet!

Goed bezig met je goede voornemens? Lees dit dan niet!

Deze week zetten de meeste mensen hun goede voornemens hup weer buiten de deur en kijken er niet meer naar om. Wij zeggen natuurlijk don't do it! Blijf vasthouden aan die goede voornemens en vind hier allerlei passende opties! Maar mocht je het dan toch doen, doe het dan goed. Hier een paar onweerstaanbaar lekkere dingen die ook op Deliveroo te bestellen zijn.

Groen is gezond

Om toch een beetje in de sferen van goede voornemens te blijven hangen, zijn deze Flower Burgers uit Rotterdam zeker een aanrader. Groen is gezond en daar blijven we lekker aan vast houden in 2019. Bij Flower Burgers vind je de meest lekkere burgers, in de meest gekke kleuren. De gifgroene burger, ook wel de Grinch Burger, is een limited edition die bestaat uit een burger van linzen en basmati rijst, uien chutney, tomaat, salade, spinazie en giallina saus. Als dat niet smullen wordt!

Deliveroo

Deze wil je écht niet missen

Goede voornemens? Wat zei je? Na het proeven van deze topper wil je niets anders meer! Ze zijn niet zomaar de favoriet van Nederland, De Resident in Den Haag. Hier vind je de heerlijkste ribbetjes waar menig man speciaal voor naar Den Haag komt!

Deliveroo

Comfort food on his best

Als je aan comfort food denkt, denk je aan pizza. Als je aan pizza denkt, denk je als echte Amsterdammer natuurlijk meteen aan Pazzi. Pazzi, uhhh.., pizza zal niet de beste optie zijn als je kijkt naar de goede voornemens, maar hier werken ze met pure, eerlijke en verse ingrediënten en dat zorgt voor een heerlijk maaltje. En zoals we al zeiden: als je het doet, doe het dan goed ;).

Deliveroo

Lekkaaah Lekkaaah

Charlie's Burger33 in Amersfoort kon als grote winnaar van de Deliveroo Awards niet ontbreken uit dit zoetsappige lijstje. Bij het zien van deze burgers is er geen twijfel meer mogelijk en weet je precies wat je te doen staat zo begin 2019. Holy Guacamoley is een grote favoriet. Kaas, spek, salsa en nacho chips. Om je vingers bij af te likken!

Deliveroo

1 patatje met

Een patatje met, kroket, frikandel, kipnuggets, bitterballetje, of laten we het anders gewoon allemaal doen!? Bij Dapp Frietwinkel in Leiden weten ze wel wat lekker eten is. Biologisch, duurzaam, hier krijg je echte frieten! Friet betekent feest en er moet gefeest worden in 2019, so let's do it!  

Deliveroo

It's getting hot in here

Nog een grote winnaar in het lijstje. DWARS Hotdogbar in Tilburg sleepte ook een prijs in de wacht tijdens de Deliveroo Awards. Deze steengoede hotdogs kunnen zeker niet achter blijven en hier maak je vast een uitzondering voor. Het Rebelse Ronald menu is misschien wel een hele toepasselijke voor vandaag en ook zeker geen verkeerde keuze! Een rund dog met pesto, rucola, rode ui, pittenmix, tomaat, truffelmayonaise en parmezaanse kaas. Kom maar door!

Deliveroo

Kan je de cravings niet meer aan? Of blijf je toch liever bij de goede voornemens. Check hier alle andere heerlijke (en healthy) gerechten!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application