1. Food-trends
  2. 11 x picknicken in Amsterdam, Utrecht en Haarlem
11 x picknicken in Amsterdam, Utrecht en Haarlem

11 x picknicken in Amsterdam, Utrecht en Haarlem

De randstad smelt! Het zomerse weer doet onze zomerse harten sneller kloppen. Daarom hebben wij voor jou 11x de mooiste picknickplaatsen verzameld waarin jij veel mooie momenten kunt beleven. Ga voor het alom bekende Vondelpark, het gezellige park Lepelenburg of het mooie rustige Haarlemmerhout. Wij zorgen voor de hapjes.

1. Sarphatipark, Amsterdam

Onze aanraders: lekker kluiven aan een sappige kippetje van Franggo. The Greenery van Sushito, we love it. Vlees of veggie, alles is lekker bij Meat & Greek! En de zomerse frisse salades van SLA doen het altijd goed.

PS probeer de gazpacho van SLA ook een keertje!

2. Oosterpark, Amsterdam

Onze aanraders: The Butcher, bloody delicious. Het is waar! Wel vegan, niet healthy, wel heerlijk: Vegan Junk Food Bar. Of ga voor wel healthy, ook heerlijk en toch je buikje vol met Venkel.

3. Vondelpark, Amsterdam

Onze aanraders: lekkere lunch van Cora Delicatessen, broodjes om van te smullen. Bij Salad & the City bestel je heerlijke salades in lunch formaat voor de kleine eters, in maaltijd formaat voor de normale eters. Of laat je verwennen door al het lekkers van de Italiaanse eetwinkel Renzo's.

4. Bilderdijkpark, Amsterdam

Onze aanraders: niets kan er mis zijn aan een kroket op zijn tijd! Bestel dan zeker bij Van Dobben. Een favoriet bij ons op kantoor zijn zowel de broodjes als de slaatjes van Coffee Concepts. En lekker delen en van alles wat? Bestel dan stukken pizza bij Sugo Amsterdam.

5. Beatrixpark, Amsterdam

Onze aanraders: bowl en rollen van Temakery. Ontbijt of lunch van Anne&Max, dit is zeker een feestje. L'entrecôte et les dames, een woord: entrecôte.  

6. Park Lepelenburg, Utrecht

Onze aanraders: friet maakt gelukkig! Bewijs? Dapp Frietwinkel! Gezond, lekker en biologisch bestel je bij The Bluzone. En toch wel een van de beste pizzeria's die wij kennen is Da Portare Via.

7. Griftpark, Utrecht

Onze aanraders: ijs, ijs, ijs. En dan de lekkerste die we kennen! Roberto Gelato is onze held. Biologisch brood en banket van Broodcompany, beter dan dit wordt het niet. En altijd vertrouwd en goed, het voelt als thuiskomen met de burgers van Ellis Gourmet.

8. Julianapark, Utrecht

Onze aanraders: snel, gezond en bewust eten doe je bij Gys. Zo hop van de keuken naar jouw kleedje. Bij Pomo bestel je oprecht de lekkerste Surinaams-Javaanse gerechten. En ook bestellen bij RITOS is een feestje! Een Mexicaans en Sushi fusion eetwinkel, dit klinkt al veel te spannend!

9. Haarlemmerhout, Haarlem

Onze aanraders: vegan of vegetarisch en lekker eten bestel je bij Chickpea. Heerlijke broodjes en met liefde gemaakt? Kadetje van Edje is your pick! Pizza in het park is altijd goed. Tot zo, Novecento!

10. Kenaupark, Haarlem

Onze aanraders: puur, lekker en gezond is het eten van Jetties. Lekker voor in het laatste zonnetje van het Kenaupark. Bij STACH is alles lekker. Naast levensgevaarlijke gerechten hebben ze ook levensgevaarlijke toetjes! Een moetje. Tostiliefhebber? Go for Cheesy Grillah.

11. Frederikspark, Haarlem

Onze aanraders: Klein Parijs in Haarlem maakt de lekkerste broodjes. Gaan we niet meer woorden aan vuil maken. Empanadas zijn altijd spannend, welke smaak heb je te pakken? Heerlijk verrassend zijn die van Empanadas Maxima. We begonnen de lijst met kip en eindigen de lijst met kip. Lekker kluiven aan die kippetjes van Roast Chicken Bar. Lekker!

Nog veel meer lekkers? Check onze site!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application