1. Food-trends
  2. Top 10 picknickspots in Den Haag, Leiden en Delft
Top tien picknickspots in Den Haag, Leiden en Delft

Top 10 picknickspots in Den Haag, Leiden en Delft

Time to go outside! Maar waar moet je zijn in Den Haag, Leiden en Delft voor de beste picknickspots? Wij vertellen je waar je je kleedje uit kunt gooien.

1. Paleistuin, Den Haag

Onze aanraders: I got on the phone and called the girls, said Meet me down at de Paleistuin, for a Ohana Poké. De bowls, sushi en naam zorgen voor een zomers feestje! Voor Vietnamees street food moet je bij Viet Street zijn. Denk aan een Gỏi đu đủ tôm thịt.. Uhm… Precies, dit wil je proberen! Ook bij Full Moon Express is de keuze reuze met fantastische Aziatische gerechten.

2. Westbroekpark, Den Haag

Onze aanraders: broodjes en salades van Boosty, Thoughtful Food geven je dag een boost! Meer zin in een Italiaanse pasta, pizza of risotto dan ben je bij Restaurant Amici aan het juiste adres. Psst - ze hebben tiramisu! Bowls, bowls, bowls!! Bestel bij Buddha Bowl!

3. Clingendael, Den Haag

Onze aanraders: burgers, zo uit het vuistje! Lekkerder van lekker zijn die van Fa. Pickles. Bowls zijn hip, hot en happening. Gelukkig kun je vanuit Clingendael bij Poké Labs bestellen! Altijd lekker, altijd fris, altijd goed: SLA Kerkplein!

4. Malieveld, Den Haag

Onze aanraders: kippetje kluiven van Madame Poulet op het Malieveld. Dit wil je! Pizza's in het park zijn te gek. Bestel bij La Bruschetta & Co. Broodje van Dootje is een begrip in Den Haag. Ken je het niet? Dan is dit je kans!

A post shared by Deliveroo (@deliveroo) on

5. Van der Werf park, Leiden

Onze aanraders: late ontbijtjes en lekkere lunch bestel je bij Anne&Max Leiden. Bagels in alle soorten en maten zijn heerlijk van BetterBagels. Gestrekt op je kleedje lekker broodjes, borrelen, burgers en meer bestel je bij Nico Eetwinkel.

6. Het Plantsoen, Leiden

Onze aanraders: de naam zegt het al, bij Roast and Toast bestel je gegrilde sandwiches waar je u tegen zegt. We zeggen het u. Bij Van Buuren vind je voor ieder wat wils. Een zeer divers menu maar allemaal even super. Pizza's is wel een van de populairste gerechten voor in het park. Bestel er meerdere bij Aperitivo, lekker delen en smullen maar.

A post shared by Rebel Horeca (@rebelhoreca) on

7. Het Leidse Hout, Leiden

Onze aanraders: pizza's in het park van Pinoccio. Vanuit de steenoven zo op jouw kleedje. Ook bij Donatello's zijn ze niet vies van pizza's. Maar ook voor pasta, risotto of salade kun je hier heerlijk bestellen. Een bowl van Poké Enjoy is alles wat je nodig hebt op een zomerse dag bij het Leidse Hout.

A post shared by Lisa Lefeber (@lisalefeber) on

8. Wijkpark Merenwijk, Leiden

Onze aanraders: voor lunch is de keuze ruim bij Banketbakkerij & Lunchroom Snijers. Maar laat je oog vooral even vallen op 'Zoet uit onze bakkerij'. Cheesecake, brownie en appeltaart. Truffels, koeken en flappen. Ben je niet zo'n zoetekauw dan zit je altijd goed bij Dapp Frietwinkel. Lekker kluiven aan een kippetje? Vieze handjes maar het is het waard: Kippevel.

9. Wilhelminapark, Delft

Onze aanraders: lekker aan het hangen in het park? Dan ontbreekt er alleen nog een burger uit het vuistje van The Hangout. Meer burgers maar ook nog veel meer ander lekkers bestel je bij De Ark van Delft. Vergeet niet hier een toetje te bestellen! Geen zin in een burger? Bekijk dan vooral al het lekkers van Toko Ramee. Biertje erbij?

A post shared by Marette (@marettedenhartog) on

10. Agnetapark, Delft

Onze aanraders: bestel eens wat anders dan normaal. Bestel bij Athene's olijf! Deze giros wil je niet missen! De rijsttafels van Redjeki wil je ontdekken. Of verwen jezelf met allemaal verschillende hapjes van Dias Kitchen.

A post shared by Rice 'N Roll (@ricenroll_be) on

Bestellen geblazen! Zelf in het assortiment loeren?

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application