1. Food-trends
  2. 10 x nieuw op deliveroo
10 x nieuw op deliveroo

10 x nieuw op deliveroo

Hier is die weer, de lijst waar je zo na de zomer met smart op zit te wachten! Bij Deliveroo hebben we niet stil gezeten, maar zijn we druk opzoek gegaan naar nieuwe parels bij jou in de buurt. Deze 10 hebben we voor jou op een rij gezet!

Arnhem

1. Pizzabakkers

Ook Arnhem kan nu eindelijk genieten van de overheerlijke pizza's van de Pizzabakkers. Helemaal vers komen ze uit de steenoven gerold met een perfecte dunne en knapperige bodem, wie wordt daar nou niet gelukkig van?

Deliveroo

Amsterdam

2. Bo Nam

Spring rolls, pho, noodles, dumplings, je kan er niet meer omheen. Vandaar dat wij ook heel blij zijn met onze nieuwe topper BO NAM, hier laat je je verrassen door heerlijke authentieke Vietnamese gerechten op een hippe manier.

Deliveroo 

3. Leeman Doner

Vaak last van mega veel honger na een avondje stappen? Dan ben je vast al bekend bij Leeman doner in Amsterdam. Leeman doner klonk al perfect, maar het kan blijkbaar nog beter want het is nu ook te bestellen vanaf de bank!

Deliveroo

Den Haag

4. TEDS

Op zoek naar de perfecte brunch tent, dan ben je bij TEDS aan het juiste adres! Cereal killers, eggs benedict, philly steak, french toast, etc. ect. Bij TEDS vind je het allemaal.

Deliveroo

Eindhoven

5. Mei Ling

Benieuwd naar de aziatische keuken? Bij Mei Ling is het vanaf nu ook in Eindhoven allemaal te bestellen. Fried wonton, duck spring rolls, king crab dumplings, Ho fan noodles, ga zo maar door!

Deliveroo

Haarlem

6. STACH

Bij Stach liggen de goddelijkste koekjes, brownies en croissantjes in de vitrine. Daarnaast verkopen ze ook nog eens allerlei verschillende verse sapjes, verantwoorde kant en klaar maaltijden en homemade salades. Alles wordt bereid met lokale en eerlijke ingrediënten, met het idee om een gezond take-away alternatief te bieden.

Deliveroo

Leiden

7. Bad Habits

De naam verklapt het al een beetje, maar heb je soms even zin om toe te geven aan je Bad Habits, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Met 12 verschillende burgers op het menu en de keus uit allerlei biertjes kan je helemaal los.

Deliveroo

Rotterdam

8. Roopram

Roopram heeft inmiddels al 6 vestigingen in Suriname en 4 in Nederland, sinds kort zijn ze ook in Rotterdam te bestellen. Bij Roopram vind je de lekkerste Surinaamse roti in allerlei verschillende varianten.

Deliveroo

Utrecht

9. Vis n Friet

Bij Vis n Friet bieden ze verse friet van optimale kwaliteit. Ze staan 100% achter duurzaam ondernemen en voeren dit sterk door in het bedrijf. Naast deze pluspunten bieden ze heerlijke friet, kibbeling en lekkerbekken!

Deliveroo

Nijmegen  

10. Burger King

Ook Nijmegen kan nu eindelijk genieten van de klassiekers bij Burger King. Kom maar door met die whoppers, double cheese burgers, long chickens & king fries!

Deliveroo

Heb je zin in iets anders? Bekijk al het aanbod op deliveroo.nl!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application